Süper Kupa maçı öncesi yapılan toplantıdan karar çıktı. Kulüplerden gelen ve akışta olmadığı gerekçesiyle reddedilen pankart ve tişörtlere onay çıkmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dik duruşunun ardından Süper Kupa mücadelesi iptal edildi. Takımlarımız yurda dönüyor...

GALATASARAY VE FENERBAHÇE YURDA DÖNÜYOR
Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. İki takım da yurda dönmek için harekete geçti.

GALATASARAY STADYUMDAN AYRILDI
Süper Kupa finali için takımlar stadyuma gelmezken, Galatasaray'ın malzemecileri stattan ayrıldı.

YURTTA SULH, CİHANDA SULH SÖZLERİNE İZİN VERİLMEDİ
Suudi Arabistan yetkilileri, Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözlerini siyasi mesaj içerebileceği için kullanılmasına izin vermedi. Galatasaray ve Fenerbahçe cephesi de bu karar sonrası stadyuma henüz gelmedi.

Aksaray’da kadınların futbol maçındaki kavga kamerada: 7 yaralı Aksaray’da kadınların futbol maçındaki kavga kamerada: 7 yaralı

OYNANMAMA İHTİMALİ DAHA YÜKSEK
Süper Kupa Finali'nin oynanmama ihtimali daha yüksek. (TRT Spor)

POLİSLER SOYUNMA ODASI ÖNÜNDE BEKLİYOR
Suudi Arabistan hükümeti, takımlarımızın soyunma odasının önüne polis kuvvetlerini yerleştirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Atatürk tişört ve posterleriyle sahaya çıkması durumunda müdahale edilecek. (TRT Spor)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SESLERİNE TEPKİ
Stattaki taraftarlar "Mustafa Kemal Atatürk'ün Askerleriyiz." diye bağırdı. Bu esnada stat hoparlöründen müzik sesi yükselince taraftarlar ıslıkla protesto etti.

TRİBÜNLER BOMBOŞ
Süper Kupa maçının başlamasına dakikalar kala maçın oynanacağı Al-Awwal Park'ta tribünler boş halde.