Survivor All Star, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TV8'in sevilen yarışması, bu hafta da eleme heyecanı ile dolu bir bölümle karşımızdaydı. Eleme adayları Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora arasında geçen kıyasıya mücadele, adrenalin dolu anlara sahne oldu.

Survivor All Star Eleme Düellosu: Kimler Karşı Karşıya Geldi?

Survivor All Star'da SMS oylamasının kaldırılmasıyla birlikte, eleme potasına giren yarışmacılar performans oyununda kıyasıya bir rekabete girdi. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu düello eşleşmelerinde Dora ve Mustafa Kemal; Hakan ve Bozok mücadele etti. İlk etapta Mustafa Kemal potadan çıkarken, Bozok Hakan karşılaşmasında Bozok adaylığını sildirdi. Düellonun finalinde Hakan ile Dora'nın mücadelesi nefes kesti.

Survivor'dan Kim Elendi? Dora'nın Veda Anları

Bu hafta Survivor'dan elenen isim Dora oldu. Düello sonucunda Hakan, 5-2 skorla galip gelerek Dora'nın adaya veda etmesine sebep oldu. Dora, yarışmaya sonradan dahil olmanın ve tam olarak konsantre olamamanın zorluklarını dile getirdi. Mustafa Kemal ile olan oyunu hakkında "rüzgar gibi geçti" diyerek, atışlarda geç kaldığını ve Survivor'daki şans faktörünün önemini vurguladı.

Planlı üretime kapsamlı destekleme Planlı üretime kapsamlı destekleme

Dora'dan Duygusal Veda: "Hayal Bile Etmemiştim"

Survivor'dan elenen Dora, duygularını "Eleme gecesi benim için sürpriz oldu. Daha fazlasını yapabileceğime inanıyordum ama olmadı. Hakan'a emekleri için teşekkür ederim ve kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim" sözleriyle ifade etti. Survivor macerasının erken bitmesi herkes için sürpriz oldu.

Editör: Haber Merkezi