Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam etti. Dere, ziyaretlerinde, “Esnafımızın dertlerine derman olmak için kolları sıvadık.” dedi.

Muhsin Dere, beraberinde MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol, il genel meclis üyesi adayları, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Muhsin Dere, işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Talep ve istekleri dinleyen Dere, alın teriyle kazancını sağlayan emekçilerin önemine vurgu yaparak, “Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Esnafımızın dertlerine derman olmak için kolları sıvadık. "Güçlü esnaf, güçlü Sungurlu" bilinciyle çalışmalarımıza emin adımlarla devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor! Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor!

"GÜÇLÜ PROJELER, GÜZEL ESERLER İÇİN YOLA ÇIKTIK"

MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, “Sungurlu’nun bağrında, sokaklarında büyüyen bir kardeşiniz olarak bana verdiğiniz sorumluluğun değerini de, benden beklentilerinizi de biliyorum. Bugüne kadar; odalarımızla, siyasi partilerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm halkımızla nasıl tüm ilçe el ele verip hep birlikte tarihi adımlar atmışsak, bundan sonra da inşallah Sungurlu’muzu büyüyen, gelişen, sanayileşen, modern bir şehir haline getireceğiz. Her adımımızı planladık. Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Güçlü projeler, güzel eserler için, Sungurlu’muza yeni güzellikler katmak için yola çıktık” diye konuştu.