Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) fabrikaları ziyaret etti. 

Sungurlu’da 6 çift için unutulmaz bir gün: 24.04.2024 nikahları! Sungurlu’da 6 çift için unutulmaz bir gün: 24.04.2024 nikahları!

Muhsin Dere, MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dere, beraberinde ki heyet ile Ahlatcı Goldforce Barut Fabrikası, Mite Defence Fişek Fabrikası, Arca Kapsül Fabrikası, Akel Elektrik Üretim, Kuzey Grup, Sun-Ka-Larton, Özmur Metal ve Atik Otomotiv’i ziyaret ederek firma yetkilileriyle bir süre görüştü. 

MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, “Bugünkü programımıza; Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde yer alan tüm fabrikaları ziyaret ederek başladık. Organize Sanayi Bölgemizin, özellikle son iki yıl içerisinde gelmiş olduğu aşama göğsümüzü kabarttı. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da OSB’deki fabrikalarımızın hepsine ve tüm projelere desteğimizi sürdüreceğiz. Bugüne kadar OSB’mize katkı veren herkese ve kıymetli sanayicilerimize çok teşekkür ediyorum. Yapılacak yeni yatırımlarla OSB’miz ülkemizin sanayi üssü olma misyonuna hızla kavuşacak.” ifadelerini kullandı.