Sungurlu Belediyesi'nden sivrisinek ve karasinekle yoğun mücadele! Sungurlu Belediyesi'nden sivrisinek ve karasinekle yoğun mücadele!

AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Tök, “Hızla büyüyen bir şehirde belediyecilik anlayışının değişmesi ve belediyecilik hizmetlerinin de artması gerekmektedir.” dedi.

AK Parti felsefesinin mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette ülkemizin, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı hedefiyle hızla gelişip ve büyüdüğünü belirten Ömer Tök, “Sungurlu’muz gelişen Türkiye’de, Organize Sanayi Bölgesi ve Savunma Sanayi yatırımları ile adından söz ettirmektedir. Nitelikli sanayi, endüstriyel sanayi ve savunma sanayi alanında bir cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Sungurlu’da atılan bu adımlar ile birlikte şehrin ekonomisinin daha da büyümesine nüfusun artmasına ve refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlayacaktır. Hızla büyüyen bir şehirde belediyecilik anlayışının değişmesi ve belediyecilik hizmetlerinin de artması gerekmektedir. 

Teşkilatlarımız ile birlikte, Sungurlumuzu insan dostu ve sosyal planda büyük bir aileye dönüştürmeye ve onu bölgede örnek bir şehir yapmaya, şehrimizin her bir ferdinin huzurlu yaşamasını, geleceğe umutla bakmasını sağlamaya, Sungurlu’da hızlı çözüm üreten bir hizmet anlayışı ile birlikte sosyal belediyeciliği de hayata geçirmeye ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu şehirde alt yapıdan üst yapıya, ulaşıma, sosyal alanlara, eğitim, kültür, ticaret, sanayi, konut ve imar gibi daha pek çok alanda önemli çalışmaları hayata geçirerek, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizde ki oda başkanlarımız ile istişare edebilen, insan odaklı katılımcı bir politika izleyerek, Hak’tan ve adaletten ayrılmadan, halkın derdi ile dertlenen, gecesini gündüzüne katan, milletine efendi değil, hizmetkar olan AK Parti belediyecilik hizmet anlayışını tekrar Sungurlu’muza kazandıracağız. 

Genel Merkezimizle, Milletvekillerimizle, İl ve İlçe Başkanlığımızla koordineli bir şekilde mahalle ve insan ayrımı yapmaksızın, her kesime eşit hizmet vermek ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözetmek anlayışıyla doğduğum, büyüdüğüm, bu güzel şehrimize bir ve beraber olarak, Sungurlu’muza hizmet etme gayesiyle Sungurlu Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. 

Teşkilatlarımızın emrinde, güzel ilçemizi birlikte yönetmeyi, Hak’tan ve adaletten ayrılmamayı, Sungurlu’yu geleceğe birlikte taşımayı vaat ediyorum. Rabbim, gönlümde olanı hakkıma hayırlı eylesin, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eylesin.”