MHP’ye geçen ve Sungurlu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Milli Savunma eski Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Sungurlu’da coşkuyla karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, “Şimdi el ele verip yeni bir Sungurlu inşa etme vakti” dedi.

MHP Genel Merkezi tarafından Sungurlu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muhsin Dere, beraberinde MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı ile İlçe Başkanı Orhan Özyol, partililer ve ilçe halkı tarafından Baktat Tesislerinde kurban kesilerek ve dualarla karşılandı.
Burada hemşehrileriyle kucaklaşan Kayrıcı ve Dere, konvoy halinde MHP İlçe Binası önüne geldi. Burada düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, burada bir konuşma yaparak yoğun kalabalığa hitap etti. 

“SUNGURLU’YU MODERN BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, konuşmasında, “Sungurlu’nun bağrında, sokaklarında büyüyen bir kardeşiniz olarak bana verdiğiniz sorumluluğun değerini de, benden beklentilerinizi de biliyorum. Bugüne kadar; odalarımızla, siyasi partilerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm halkımızla nasıl tüm ilçe el ele verip hep birlikte tarihi adımlar atmışsak, bundan sonra da inşallah Sungurlu’muzu büyüyen, gelişen, sanayileşen, modern bir şehir haline getireceğiz. Her adımımızı planladık. Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Güçlü projeler, güzel eserler için, Sungurlu’muza yeni güzellikler katmak için yola çıkıyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI KIRMIZI ÇİZGİMİZ”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kırmızı çizgimizdir. Biliyorsunuz, bir Cumhur İttifakımız var; yerelden genele uzanan, ülkenin bekası için, ülkenin birliği için, ülkenin birlikte hareketi için bugüne kadar yaptığı kararlı duruşlarla MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, devlet adamlığını göstermiştir. Bu ittifak bir menfaat ittifakı değil, kurtlar sofrası hiç değildir. Bu ittifak Türkiye’yi bir yapan, bütün yapan, yedi düvele karşı güçlü kılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bir araya gelmesi ortaya çıkan bir ittifaktır. Bu koltuk sevdası değil, millete hizmet etme davası üzerine kurulmuş bir ittifaktı. Öyle de kalacaktır.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HIZLA OLUŞTURACAĞIZ 

Sungurlumuz hızla gelişiyor. İhtiyaç haline gelen sorunlardan biriside konut ihtiyacıdır. Sungurlumuzda vatandaşlarımıza yıllardır yaşadığı yaşam yerinde yaşam garantisi sağlayacağız. Kentsel dönüşümü hızla oluşturacağız. Kentsel dönüşüm projelerimizi halk için halkla birlikte yapacağız. Sadece kentin dış bölgelerinde değil, merkezi bölgelerde de sosyal konutlar inşa edeceğiz. 

GENÇLERE İSTİHDAM İÇİN GELİYORUZ 

Sevgili Geçler; hepimiz benim kıymetlilerimsiniz, iki evladım için ne istiyorsam bu memleketin çocukları için de onu istiyorum. İnsanların iyi yetişmiş beyinlere, iyi yetişmiş gençlere ihtiyacı var. Biz de bu temeli daha da kuvvetlendirmek için projelerimizi hazırladık. İş dünyasıyla olan irtibatı sağlayan kariyer merkezini hayata geçireceğiz. İstiyoruz ki gençlerimiz; mutlu olacakları ve huzurla çalışacakları başarılı bir işleri olsun.

SÜRDÜRÜLEBİLİR SANAYİİ

6 milyar lira yatırım tutarı ile Türkiye'de tek seferde yapılan en büyük savunma sanayi yatırımın temelini hep birlikte atmıştık. Nasıl ki; Sungurlu OSB’de 1 yıl içerisinde 50’den fazla parsel tahsisi yapılmış ve fabrikaların temeli atılmışsa, hatta bugün bu fabrikalar seri üretim aşamasına gelmişse, inşallah Sungurlu’muzu belediye ile koordinasyon sağlayarak büyük bir sanayi üssüne dönüştüreceğiz.

KÜLTÜR, TURİZM VE SANAT ŞEHRİ SUNGURLU

Anadolu'nun kültürel zenginliğini iyi anlatmamız gerekiyor. Sungurlu ve çevresinde çok önemli bir kültürel miras var. Hattuşa yanı başımızda. Buraya gelip buradaki tarihi mirası yerinde görerek tarihin tüm güzelliğini, hissedip geçmişiyle birlikte şehir ekonomisini güçlendireceğiz. Sosyal ve kültürel belediyecilik öne çıkaracağız. Bizim amacımız; şehrimizin güzelliklerle dolu alanlar inşaa etmektir. Şehir ekonomisinde daha çok insanın buraya gelmesidir. Konaklama sorununu çözeceğiz. Kültür Sanat Merkezini kuracağız. Şehrimizde sanat festivalleri düzenleyeceğiz. 

SPOR ŞEHRİ SUNGURLU

Doğru zamanda doğru desteklerle bugün sporda bu kadar başarılı bir şehir haline getireceğiz. Spor şehri olmak için Sungurlu’da yeni bir modeli uygulayacağız. Belediyemiz ve şehrimizin spor alanlarında büyük çalışma başlatacağız. Dünyalık bir makam, mevki kaygısı taşımadan ve sağına soluna bakmadan tereddütsüz hizmet etme düşüncesi ve sorumluluk alma idealiyle Sungurlu Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumu beyan etmek, kamuoyu ile paylaşmak isterim. 

Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor! Çorum'un bu ilçesinde aileler ve çocuklar camide buluşuyor!

DAHA GÜZEL BİR SUNGURLU İNŞA EDECEĞİZ

Sizlerden aldığımız güven ve destek sayesinde başarılı çalışmalar ortaya koyacak, hep birlikte ciddiyet, samimiyet, tüm taraflarla diyalog ve koordinasyon içerisinde daha güzel bir Sungurlu inşa edeceğiz. Şehrimizin; sürdürülebilir sanayisini, kentsel dönüşümünü, alt yapı, üst yapı, sosyal yaşam alanlarında, genç ve spor, kültür, turizm ve sanat şehrine ilişkin tüm sorunlarını ortadan kaldıracağız.

Ben aranızdan çıktım. Devletime milletime hizmet ettim, şimdi tekrar yanınıza dönüyorum. Davetinize icabet ediyorum. Her gün ayrı bir heyecan için. Memleketimin her alanda yükselmesi için, kardeşlik iklimimin tesisi için. Kavgadan gürültüden değil, güler yüzden, her daim kardeşlikten güç alacağız. Kaybedecek tek günümüz yok. Sungurlu bizim, Sungurlu hepimizin, Sungurlu geçmişimiz, Sungurlu geleceğimiz. Şimdi el ele verip yeni bir Sungurlu inşa etme vakti” ifadelerini kullandı.