Sungurlu Fen Lisesi öğrencisi İskender Kelepircioğlu LGS’den 0,47 yüzdelik dilimle girdiği okuldan YKS’de 0,16 yüzdelik dilime girerek sayısalda Türkiye 4800.sü oldu ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti. İskender Kelepircioğlu ile birlikte toplamda bu yıl yapılan YKS sonuçlarına göre 7 Tıp Fakültesi, 3 Diş Hekimliği Fakültesi, 7 Mühendislik Fakültesi, 3 Hukuk Fakültesi, 2 Eczacılık Fakültesi, 2 Mimarlık Fakültesi, 3 Öğretmenlik, 2 Veteriner Hekimliği ve Milli Savunma Üniversitesine de 2 öğrenci yerleşti. Sungurlu Fen Lisesi bu sonuçlarla her geçen yıl artan başarısı ile dikkat çekiyor. 

Fen Lisesi Müdürü Oğuzhan Koç, yine başarılı bir dönemi geride bırakmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Her sene bir önceki başarılarımızın üstüne koyarak gidiyoruz. Bu da öğrencilerimizin doğru tercihi ve bizlerin emekleri sonucu daha da artarak devam ediyor.” dedi.

Yükümlülere umut olan işbirliği: Denetimli Serbestlik ve Yeşilay protokol imzaladı Yükümlülere umut olan işbirliği: Denetimli Serbestlik ve Yeşilay protokol imzaladı

“BİZİM İÇİN BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Kendileri için başarının tesadüf olmadığını söyleyen Oğuzhan Koç, “Biz öğrencilerimizi aldığımız yerden daha yukarlara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sınavda da bunun meyvelerini aldık. Toplam 65 öğrenci mezun ettik ve bunların 53’ü LGS’de geldikleri puandan YKS’de daha yüksek puan aldılar. Bu da okulumuzun başarı oranını göstermektedir. Uzun ve yorucu bir çalışma sonucunda başarının gelmesinde akıl ve alın teri döken öğrencilerimi ve bu başarının asıl mimarları öğretmen arkadaşlarıma müteşekkirim. Bizim için başarı tesadüf değildir. Doğru tercih, emek ve güzel sonuç. Şimdiden önümüzdeki yıl yapılacak YKS sınavları için 12. sınıfa geçen öğrencilerimizle Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) ile 3 Temmuz tarihinden bu yana hazırlıklara başladık. Ülkemiz ve ilçemize faydalı değerli gençler yetiştirmeye devam etmek adına çalışıyoruz” diye konuştu.