Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Çorum Milletvekili Sungurlulu hemşehrimiz Vahit Kayrıcı’nın girişimleri ile Sungurlu Devlet Hastanesine atanan doktorların görevlerine başladığını söyledi. 

Mehmet Alafoğlu hayatını kaybetti Mehmet Alafoğlu hayatını kaybetti

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Sungurlu Devlet Hastanemizde yaşanan doktor eksiğini Milletvekilimiz Vahit Kayrıcı göreve gelir gelmez çözüme kavuşturdu. Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’nın girişimleri ile Sungurlu Devlet Hastanemize Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, İç Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji doktorları atanmıştı. Ortopedi ve Dahiliye doktorları ilçemize gelerek görevlerine başlamıştır. Hayırlı olsun. İlerleyen günlerde de Genel Cerrahi ile Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyolojide ilçemize gelecektir.” ifadelerini kullandı. 

Şahin, “İlçemizin elzem ihtiyaçlarından olan Devlet Hastanemizin farklı branşlarda doktor eksiğini söz verdiğimiz gibi kısa bir zaman da çözüme kavuşturan Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’ya ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum. Sungurlu’nun evladı memleket sevdalısı hemşehrimiz Vekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı ile birlikte önümüzde ki zaman zarfında hastanemizin tüm branşlardaki doktor eksiğinin tamamlanacağını da bilmenizi istiyorum” diye konuştu.