Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Devlet Hastanemizde doktor eksiğini Milletvekilimiz Vahit Kayrıcı çözüme kavuşturdu” dedi.

İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’nın girişimleri ile Sungurlu Devlet Hastanemize ataması yapılan Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, İç Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji doktorlarımız hayırlı olsun. İleriki zaman zarfın da Devlet Hastanemizin hem fiziki eksiklikleri hem de tüm branşlarda doktor eksiği giderilecektir” ifadelerini kullandı.

Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Şahin, “İlçemizin elzem ihtiyaçlarından olan Devlet Hastanemizin farklı branşlarda doktor eksiğini söz verdiğimiz gibi kısa bir zaman da çözüme kavuşturan Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’ya ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum. Sungurlu’nun evladı memleket sevdalısı hemşehrimiz Vekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı ile birlikte önümüzde ki zaman zarfında hastanemizin tüm branşlardaki doktor eksiğinin tamamlanacağını da bilmenizi istiyorum” diye konuştu.