İSKİLİPGÜCÜ’NÜ 4-3 YENDİ
Sungurlu Belediyespor 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin son maçında sahasında İskilipgücü’nü ağırladı. Dün saat 14.00’de İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor, ilk yarıyı Yavuz, Osman ve İsmail’in golleriyle 3-0 önde tamamladı. 2. yarıda rakip takımın dengeyi sağlarken, karşılaşma 4-3 Sungurlu Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

ÜST ÜSTE 2. KEZ NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU
Bu sezon oynadığı 16 karşılaşmadan 15 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sungurlu Belediyespor, rakip fileleri 93 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 9 gol gördü. 82 averajı bulunan Sungurlu Belediyespor, 46 puanla 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’ni geçen sene olduğu gibi bir kez daha namağlup şampiyon tamamladı.

Düzce'nin ev sahipliğindeki Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi Düzce'nin ev sahipliğindeki Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi

Maçtan sonra şampiyon Sungurlu Belediyespor madalya ve kupasını Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili Adayları ve Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen’in elinden aldı.

MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARI KATILDI
Cumartesi günü tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarını kupa törenine davet eden Başkan Abdulkadir Şahiner’in çağrısına Millet İttifakı’nın adayları kayıtsız kalmadı. 
Karşılaşmayı; Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Millet İttifakı Milletvekili Adayları Bekir Özsaçmacı ve Seyit Ahmet Güher, Zafer Partisi Çorum Milletvekili Adayları, Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan, ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, İYİ Parti Sungurlu İlçe başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İlçe Spor Müdürü Mehmet Aktaş ve çok sayıda taraftar izledi.

Haber Merkezi