Çorum'un Sungurlu Belediye’si tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi.

Özgürler 1 ve 2 Nolu Düğün Salonlarında düzenlenen Dünya kadınlar günü programına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, eşi Vildan Şahiner, Belediye Başkan yardımcısı Sakine Sarıyüce, İYİ Parti Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Mahinur Barak, Belediye Meclis Üyesi Sevda Özköse ve çok sayıda kadın katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bir konuşma yaptı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Şahiner, “Kadınlar bizim baş tacımız. Bir abiniz, bir kardeşiniz olarak her zaman emrinizdeyim” dedi.

Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Şuana kadar 9 bin 500 kadınımızı Kültür gezilerimizle gezdirdik diyen Başkan Şahiner, “Yeni geziler açtık. Belediyenin parasını neden böyle işlere harcıyorlar diyerek dedikodu yapıyorlar. Onlar belediyenin parasını Fransa’da tatilde, Uludağ’da kayakta, Antalya’da sahilde harcıyorlardı. Bende sizin paranızı size harcıyorum ve bununla da gurur duyuyorum” diye konuştu.

Birazda erkekler evde otursun, sizleri beklesin diyen başkan Şahiner, “Açtığımız gezilere katılın ve doya doya gezin. Görmediğiniz yerleri görün, bu fırsat bir daha gelmez” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Şahiner, kadınlara bir sürpriz yaparak çekilişle bir kişiye çeyrek altın hediye etti. Daha sonra programa katılan diğer kadınlara çekilişlerle çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Çekilişin ardından sanatçı Seren Gül Töremiş sahne aldı. Salonları hınca hınç dolduran kadınlar, geç saate kadar Töremiş’in türküleriyle doyasıya eğlendi.