Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasında Çorum’dan aralarında Osmancıklı güreşçilerinde bulunduğu 12 güreşçi mücadele edecek.

Bilecik ve Erzincan´da yapılan yıldızlar grup birinciliği müsabakalarında ilk 10 içinde yer almayı başaran Çorum´dan 12 güreşçi 22-25 Şubat tarihlerinde Amasya´da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası´nda mücadele etmeye hak kazandılar.

Bilecik grup maçlarında antrenör Bülent Tuzcu yönetiminde mücadele veren Çorumlu güreşçilerden yedisi Türkiye şampiyonası vizesi aldı.

48 kiloda Yusuf Eryücel üçüncü, 92 kiloda Efe Anıl Al ve 55 kiloda Mertcan Damatoğlu beşinciliği elde ederken, 45 kiloda Furkan Damatoğlu, 51 kiloda Mehmet Turan Aslan, 55 kiloda İbrahim Özdemir ve 65 kiloda Barış Akıncı da sıkletlerinde ilk 10´a girerek Türkiye Şampiyonası vizesi alan sporcular oldular.

Erzincan´da yapılan grup birinciliğinde ise, 110 kiloda Mustafa Tayyip Küçük tüm maçlarını kazanarak altın madalya kazanırken 71 kiloda Hasan Taha Küçük ve Hakan Satılmış üçüncü oldular.

48 kiloda Musab Bakir ve 71 kiloda Eren Kalkan da sıkletlerinde ilk 10´a girerek Türkiye Şampiyonası´nda mücadele etmeye hak kazandılar.