1 Amatör Kümede mücadele eden Osmancık Belediyespor, sahasında konuk ettiği İskilipgücüspor’u Sefa Fındık’ın attığı 3 golle mağlup ederek yoluna devam etti.

Osmancık Belediyespor’un mücadele ettiği 1. Amatör Kümede rekabet devam ediyor.

Lider Sungurluspor’un Bay geçtiği haftada lig ikincisi Osmancık Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği İskilipgücüspor’u mağlup ederek aradaki puan farkını 3’e düşürdü.

Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Osmancık Belediye Spor zirveye iyice yaklaştı. Ligin sonu yaklaşırken İlk ve ikinci sıradaki takımların şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor.

Osmancık Belediyespor liderle aradaki puan farkını 3’e indirirken üçüncü sıradaki en yakın takipçisine de 6 puan fark attı.

Ligde şampiyonluk Sungurlu ve Osmancık arasında devam edecek gibi görünüyor.

Osmancık Belediyespor’un avantajı ise Sungurluspor’un Osmancık’a gelecek olması.

Osmancık Belediyespor sahasında konuk ettiği İskilipgücüspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek, 3 puanı Sefa Fındık’ın Hattrick yaptığı maçta 3-0 kazandı.

lk yarım saat iki takım açısından da kontrollü bir şekilde geçti.

Osmancık Belediyespor ilk yarı soyunma odasına en azından bir gol bularak gitmek için İskilip yarı sahasını abluka altına aldı.

42. Dakikada Sefa Fındık takımın istediği golü atarak Osmancık Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya çok etkili başlayan Osmancık Belediyespor, 47. Dakikada bulduğu ilk atakta yine Sefa’nın ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı ve biraz daha rahatladı.

Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Osmancık Belediyespor 60. Dakikada ilk iki golün sahibi Sefa ile bir gol daha bularak farkı 3’e çıkardı.

Bu golden sonra iyice rahatlayan Osmancık Belediyespor müsabakayı bu skorla bitirmeyi başardı.

Bu sonuçlarla lider Sungurlu Belediyespor 30 puanla ilk sırada yer alırken ikinci Osmancık Belediyespor puanını 27’ye çıkararak aradaki puan farkını 3’e indirdi.

Bu hafta Osmancık Belediyespor Çorum’da İl Özel İdareye konuk olurken Sungurlu Belediyespor sahasında İskilipspor’u ağırlayacak.