İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan ve ekibi, halk ile iç içe bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günlerin kaldığı bugünlerde çalışmalarını aralıksız devam ettiren İYİ Parti ekibi, "İYİ Belediyecilik İYİ Gelecek" sloganı ile halkın desteğini istiyor.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan, esnaf ve mahalle ziyaretleri, ev sohbetleri ile halkın sorunlarını dinleyerek yapacakları icraatları, projeleri anlatıyor.

Yapılan ziyaret ve toplantılardan oldukça memnun ayrılan İYİ Parti Teşkilatı, halkın gücünü arkasında hissederek yol kat etmenin gururunu yaşıyor.

Başkan Adayı Arslan, maddi imkanları çarçur etmeyeceklerini söyleyerek, kronikleşen sorunların çözümü konusunda işin ehli bir ekiple birlikte yola çıktıklarını belirtti.

Osmancık'ı sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm dinamikleri harekete geçirerek yöneteceklerini sözlerine ekleyen Arslan, parti ayrımcılığı yapmayan hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin işbaşına gelmesi gerektiğinin altını çizdi.