Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi son ziyaretlerini yaparak seçim çalışmalarını tamamlamak üzere.

Mahalle ve ev ziyaretlerinin yanı sıra kahvehane ziyaretlerine ağırlık veren Cıplak, gönül belediyeciliği vurgusu yaparak önce halkın gönlünü kazanacaklarını, birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece her türlü hizmetin geleceğini belirtti.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatı ile birlikte kahvehaneleri ziyaret ederek projelerini anlattı, seçmenlerden destek istedi.

Mahalle ziyaretlerini de sürdüren Cıplak, halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Her toplantısında gönül belediyeciliği vurgusu yapan Recep Cıplak, “önceliğimiz Cumhurbaşkanımızın özellikle vurguladığı gönül belediyeciliğini halkımızın gönlünü kazanarak yapmak. Gönülleri kazandıktan sonra hizmet yapmak çok daha kolay olacaktır. Bu güzel şehri hep birlikte dizayn ederek daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Belediyeciliğin samimiyet, özveri gerektirdiğini, gönül işi olduğunu dile getiren Cıplak, belediye başkanı seçilmesi halinde Osmancık'a çağ atlatacak hizmetler getireceklerini vurguladı.