AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel ve Kadın Kolları Üyeleri, hem genel merkezin düzenlediği eğitim programına katılmak, hem milletvekillerini ve meclisi ziyaret etmek amacıyla Ankara'ya bir çıkarma yaptı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği; 81 İl Kadın Kolları Başkanları ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarının katıldığı eğitim programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Eğitim programına Çorum il ve ilçe kadın kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenilen; İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarının kapsamlı eğitim programı öncesi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile bir araya gelerek istişare yaptı.

AK Partili kadınlar ayrıca hep birlikte Gazi Meclis'i ziyaret ettiler.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Osmancık Kadın Kolları Başkanı Tökel, "Kadınlar siyasetin öznesidir’ diyen tek Lider Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘dır.

Biz AK kadınlar bu davaya gönül adadık. Durmadan çalıştık ve başardık, başarmaya devam edeceğiz.

Ülkemizdeki kadın hareketinin öncüleri AK Kadınlarımız; daha güçlü, daha dinamik bir şekilde, Genel Merkezimizin düzenlediği iki günlük eğitim programına katılım sağladı.

Yeni hedeflere doğru yürüyen AK kadınlarımız, İl ve ilçe başkanlarımız enerjilerini bir kez daha yenileyerek, kapsamlı eğitim programı Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Selva Çam ile bir araya gelerek tamamladı" dedi.