1. dalında Türkiye geneli yapılan çeşitli şampiyonalarda Osmancık’ı başarıyla temsil ederek dereceye giren sporcular ve Antrenörü Barış Boyar ile Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Salih Tuncay ve Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Selma Çetindere Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay'ı ve Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'yi makamında ziyaret etti.
    Ziyarette Antrenör Barış Boyar Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay'a başarılı sporcuları tanıştırarak bu süreçteki aşamalar hakkında bilgi verdi.
    Kaymakam Akpay, başarılarından dolayı şampiyon sporcuları tebrik edip bundan sonraki müsabakalarda başarılarının artarak devam etmesini temenni etti. Akpay, genç sporculara takdim ettiği hediye ile ödüllendirdi.
    Ayrıca Kaymakam Akpay, İlçemizde birçok başarılı sporcu yetiştiren Antrenör Barış Boyar'a başarı belgesi takdim ederek tebrik etti.
    Barış Boyar ise başta Çorum Belediyesi olmak üzere, Osmancık Belediyesi, Osmancık Kaymamlığı ile desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Salih Tuncay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'ye teşekkür etti.
    Okul Sporlarında 2021-2022 Gençler Türkiye birinciliği müsabakaları 10-13 Mart 2022 tarihleri arasında Düzce Bahçeşehir Spor Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye birinciliği müsabakalarında kızlar ve erkeklerde 19’ar oyuncu ile toplamda 38 takım 190 sporcu şampiyon olmak için mücadele ederken, Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Erkek Badminton takımı Türkiye üçüncüsü oldu.