Çiğ köfte severler için mükemmel bir tarifimiz var! Etsiz çiğ köfteyi saatlerce yoğurmadan, sadece 10 dakika içinde hazırlayabilirsiniz. Az malzemeyle harikalar yaratmak isteyenler için ideal olan bu tarif, lezzetiyle de damaklarda iz bırakacak. Haydi, mutfağa geçip bu lezzeti hazırlamaya başlayalım!

Evde kolayca etsiz çiğ köfte yapmaya ne dersiniz? Saatlerce yoğurmadan, sadece 10 dakika içinde nefis çiğ köfteler hazırlayabileceğiniz bu tarifle, hem zamandan tasarruf edecek hem de harika bir lezzet elde edeceksiniz. İşte adım adım etsiz çiğ köfte tarifi!

Çiğ köfte yapmak artık çok kolay! Bu etsiz çiğ köfte tarifiyle, saatlerce yoğurmadan sadece 10 dakika içinde mükemmel lezzette çiğ köfteler hazırlayabilirsiniz. Az malzemeyle büyük lezzet yaratmak isteyenler için ideal olan bu tarif, sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

MALZEMELER

2,5 bardak esmer bulgur
1,5 bardak kaynar su
1 çay bardağı isot
1 çay bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı domates salçası
5 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz
1 soğan
1 limonun suyu

TARİF

Bulguru bir kapta kaynar su içinde haşlanması için 10 dakika bekletin.
Robotta soğanı çekin ve süzün.
İsotu ayrı bir kapta kaynar suda bekletin.
Bulguru robota koyun ve üzerine diğer malzemeleri ekleyip 10 dakika çekin.
Temiz bir kaba alıp yoğurun.
Çiğ köfte şekilleri vererek marul ve limon ile servis edin.

Kars'tan mutfağınıza: Muhteşem Kars Böreği tarifi Kars'tan mutfağınıza: Muhteşem Kars Böreği tarifi

Etsiz çiğ köfte tarifi, pratikliği ve lezzetiyle herkesin favorisi olacak. Bu tarifle, sadece 10 dakika içinde harika çiğ köfteler hazırlayabilir, sevdiklerinize lezzet dolu anlar yaşatabilirsiniz. Az malzeme ile büyük lezzet yaratmanın keyfini çıkarın ve mutfağınızda harikalar yaratın! Afiyet olsun.

Editör: Haber Merkezi