MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, parti teşkilatıyla buluştu MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, parti teşkilatıyla buluştu

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Fatih Yıldıran, “Eli kanlı katil İsrail tüm dünyanın gözü önünde çoluk çocuk demeden, kadın, yaşlı, hasta demeden tüm sivil halka zulümlerini bir aya yakın bir zamandır arttırarak devam ediyor. Evimizde, yatağımızda kafamızı yastığa koyarken utanıyoruz elimizden duadan başka bir şey gelmiyor. Tüm islam alemi artık uyanmalı, devlet büyükleri söylemi bırakıp eyleme geçmeli, Filistinli kardeşlerimiz bizden gıyabi cenaze namazı değil fiili dua bekliyor” dedi.

Yıldıran, “Bu bağlamda Saadet Partisi olarak yaşanan zulümlerin artık son bulması adına bir zulme engel olamıyorsanız o zulmü herkese duyurun sözü mukabilince dünden bugüne Filistin meselesi ile ilgili Özgür Kudüs Buluşmaları konferansı gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı Özgür Kudüs sevdalarını cuma günü gerçekleştireceğimiz konferansa davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.