İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi! İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!

Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı'nın, her türlü baskıya ve karalamaya rağmen, alnının akıyla 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinden başarıyla çıktığını belirtti. Cıdık, seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'na ve Çorum Milletvekili adayı Seyit Ahmet Güher'e teşekkür etti.

29 Mayıs Pazartesi günü iktidar olmamız mümkün

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, "Ne demiştik Milli Görüş Mecliste" ifadesini kullanarak, Saadet Partililerin ve Milli Görüşçülerin, yaklaşık çeyrek asır sonra Meclis'te 10 milletvekili ile temsil edileceğini belirtti. Arıkan, "Mücadele bitmedi, Milli Görüş iktidara demenin vakti. İnşallah son bu 3 gün içinde iyi şekilde değerlendirebilirsek, 29 Mayıs Pazartesi günü iktidar olmamız mümkün olacaktır" dedi.

Arıkan, mevcut hükümetin algıları manipüle etmeye, yalanları ve iftiraları yaymaya çalıştığını belirterek, 21 yıllık iktidar döneminde israf ve yolsuzluğun hat safhaya ulaştığını iddia etti. Ayrıca, mevcut hükümetin dış politikadaki tutarsızlıklarına ve ekonomi politikalarına da eleştirdi.

Son olarak Arıkan, önlerindeki kısa sürenin değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "28 Mayıs seçimleri öncesi hepimiz en yakınlarımız başta olmak üzere Kemal Kılıçdaroğlu beye oylarını isteyip, mecliste gür bir nida ile en hayırlı hizmetleri yapmak üzere çalışmalarımızı gerçekleştirelim inşallah" dedi.

Haber Merkezi