Umut Canbolat SMA hastası Ege bebek için sahneye çıkıyor Umut Canbolat SMA hastası Ege bebek için sahneye çıkıyor

Kutlama tebriklerine ev sahipliğini Osmancık Tapu Müdürü İsa Yanık ve mesai arkadaşları yaptı. Ziyarete gelen misafirler ile tek tek ilgilenen Tapu Müdürü İsa Yanık, katılanlara çeşitli ikramlarda bulundu.
 Gün boyu süren kutlamada ve tebrikte Tapu Müdürü İsa Yanık, tapu kadastro konusunda mevcut güncel bilgiler aktararak misafirleri aydınlattı. 
Yanık, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve yakınlarına teşekkür ederken; Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bu önemli iştir, kanun böyle emrediyorsa, yaptığı işin güven duygusuna muhtaç bir vatandaş gibi ben de Tapu dairesine gidebilirim" sözlerini hatırlatarak, "Mesleğimizin hakkını vermeye elbirliği ile çalışıyoruz. Hep birlikte nice başarılı yıllarımız olsun" ifadelerinde bulundu. 


Tapu ve Kadastro 176. Yıl dönüm kutlamalarına; Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşların başkanları, esnaflar ile çok sayıda misafir katıldı.

Ebru Çalık