Osmancık'ta geleneksel çocuk oyunları yarışmaları düzenlendi Osmancık'ta geleneksel çocuk oyunları yarışmaları düzenlendi

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Gemici Şehit Mustafa Ayna Tabiat Parkında bayramın ikinci günü yapıldı. 
Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma töreni birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile oldu. 
Bayram münasebeti ile bir araya gelinerek, hem vatandaşlarla sohbet etme hem de birlik ve beraberlik içerisinde bayram kutlaması gerçekleştirildi. 


ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLEREK, DUALAR EDİLDİ
Kurban Bayramı vesilesi ile Osmancık Şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerimizin ruhları için dualar okundu. 
Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve beraberindekilerin katılımı ile yüreklerde hatıraları her zaman yaşatılan aziz şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. 


ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Osmancık’ta Kurban Bayramı nedeni ile şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirildi. 
Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve beraberindekiler şehit ailelerini evinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladılar.