Arda Kardeşler, 20. kez Sivasspor maçı yönetecek Arda Kardeşler, 20. kez Sivasspor maçı yönetecek

Türkiye  Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Osmancık Belediyespor, son maçında grup şampiyonu Bordo Mavi 61 takımını konuk etti.

Konuk ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası açıklama yapan antrenör Ümit Gökgöz, şunları söyledi. 

"Ligin son maçında grubumuzun Namağlup lideri Bordo Mavi 61 takımı karşısındaydık. Güçlü rakibimize karşı sahada tamamı kendi altyapımızdan yetişen sporcularımızla elimizden gelen mücadeleyi verdik. Rakibimizi galibiyetinden dolayı tebrik ediyor  Play-Off  maçlarında başarılar diliyoruz.Belki skor olarak kaybettik ama  2008- 2010 -2011 doğumlu sporcularımızı sahaya sürerek geleceği kazandık. Hedefimiz yeni sporcularımızı lig seviyesine adapte ederek dışa bağımlı olmadan sürdürülebilir bir yapı oluşturmak. Çok çalışmaya yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu konuda bölgemizin en iyi altyapısına sahibiz. Geçen sezon nasıl ilimizi ilçemizi ve kulübümüzü büyük voleybol ekollerine karşı  Türkiye Finallerinde temsil ettiysek gelecekte de yeni jenerasyonumuzla aynı başarıları yakalayacağız. 

Lig etabını bitirdik. Genç ve yıldız takımımız şampiyon oldu ve gruplarda ilimizi temsil edecek. Küçük ve midi takımımız da önümüzdeki haftalarda şampiyonluk mücadelesi verecek. Sahada olmaya mücadeleye devam. Son olarak Ekibimize destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Bizi izlemeye devam edin"