Çorum Minikler Futbol Turnuvası’nda, 3.lük 4.lük maçında Çorum Kültür Spor:0 Osmancık Belediye Spor:1 yenerek turnuvayı üçüncülükle bitirdi. 

Umut Canbolat SMA hastası Ege bebek için sahneye çıkıyor Umut Canbolat SMA hastası Ege bebek için sahneye çıkıyor

Osmancık Belediye Spor Antrenörü ve Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Tuncay Akıllı, “Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvada 3.lük ve 4.lük maçında Kültür Spor'u 1-0 yenerek Osmancık Belediye Spor turnuvayı 3.olarak tamamladık. Turnuvanın başından sonuna kadar güzel oyunlar sergileyerek turnuvayı tamamlayan minik sporcuların gelişimi adına çok güzel bir turnuva oldu. 

Hep söylediğim gibi ilçemizin çocukları daha güzel yerlere daha güzellerine layıklar. Bundan sonraki süreçte de çalışmaya, gelişmeye devam edeceğiz. Minik sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi. 
Tuncay Akıllı, Fiziki değil Manevi değer önceliğimiz!
Akıllı, “Kupaların sporcularımız ve bizler için fiziki değerinden çok manevi değerleri daha yüksek olup önceliğimizdir. 

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Futbol Antrenörü olarak çalışmaya başladığım günden itibaren, GSB Yaz Okulu Futbol kursumuzdan ve ilçemizden çocuklarımızın da içinde bulunduğu Osmancık Belediye Spor kulübümüzle, Çorum Minikler Futbol Turnuvası'nda turnuvayı 3. olarak tamamlayıp kupamızı aldık. 

Çocuklarımızın çoğu ilk defa resmi maç oynadı. Buna rağmen kısa sürede gelişim kaydettiler, beraber çalıştığımız süre zarfında istediğim şeyleri ellerinden geldiğince yaptılar ve her geçen gün gelişmeye devam ediyorlar. Son 6 ayda bir gün bile dinlenmeden çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. İlçemiz çocukları adına daha yolun başındayız. Kupayı Osmancık'a getiren tüm çocuklarımı alınlarından öpüyorum. Çünkü onlar her şeyin en iyisine layık” dedi.