31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı seçilen Başkan Gelgör’ü mazbata töreninde MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ve partililer yalnız bırakmadı. 

İlçe Seçim Kurulu’na giderek düzenlenen mazbata töreninin ardından mazbatasını alan Başkan Gelgör, “Bugün seçimin sonuç belgesi olan mazbatamızı aldık. Belediyemiz ve İlçemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bizleri sizlere hizmet etmeye layık gören ve tekrar aday olmamıza onay veren Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı arz ediyorum. Onun nezdinde tüm teşkilatımıza ve başkanlarımıza, Çorum Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı'ya ve İl Başkanımız Sayın Mehmet İhsan Çıplak'a teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Tüm MHP teşkilatına ve dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Osmancık'a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, tarlalar beyaza büründü! Osmancık'a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, tarlalar beyaza büründü!

Hizmetkarı olmaktan onur duyduğum Osmancık halkına minnettarım. Tüm halkımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Beş yıl boyunca birlikte çalıştığımız belediye personeline, müdürlerimize ve tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mazbata törenimizin Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in vefat yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle çok duyguluyum. Merhum Başbuğ'umuzu rahmet ve saygıyla anıyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Osmancık halkıyla el ele, omuz omuza yeni bir döneme başlıyoruz. Osmancık için en güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuşma yaptı.