Osmancık Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Anneler Günü gösterisi izleyicileri mest etti.

Minik kalplerin anneleri için hazırlanmış olan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Ufuk Arslan yaptı.

"Geleceğin mimarı değerli anneler!... Kadınlara bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir!" diyen Arslan; “Büyük insanları insanlık alemine kazandıranlar annelerdir. Her dahinin, buluşçunun, büyük devlet adamının, komutanın, sanatçının ve bilim insanlarının yapısında bir anne sütünün ılık, tatlı payı, anne şefkatinin, göz nurunun kutsal izleri, anıları vardır" ifadesini kullandı.

Okul Müdürü Arslan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Anne sözcüğünün kulaklarınızdan hiç eksik olmamasını diler, başta bu güzel günleri görmemde emeği olan annem ve eşim olmak üzere, bütün annelerimizin anneler gününü kutlar iyi seneler dilerim. 2010 yılından buyana sürdürdüğüm görevimde ilk günkü aşkla okulumuzu geliştirmek ve güzelleştirmek için çabaladığımız bütün çalışma arkadaşlarıma, çocuklarınızı bize güvenerek emanet eden değerli velilerimize ve gözlerindeki umutla bizlere her gün yaşama sevinci aşılayan bütün öğrencilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Minik öğrenciler, Çiğdem Erturan rehberliğinde sinevizyon gösterisi, “Horozumu Kaçırdılar” drama gösterisi, Seher Şahin Bilgili rehberliğinde “Kara Kedi” drama gösterisi, Fulya Korkmaz rehberliğinde “Tavşanım” drama gösterisi, Semanur Eken rehberliğinde “Erik Dalı” ve Sümenye Kocamanoğlu rehberliğinde “Sonsuza Dek” drama gösterisi sundu.

Miniklerin sunumları büyük bir beğeni ile izlendi.

Devamında Okul Müdürü Ufuk Arslan, gösteride emeği geçen öğretmenleri sahneye davet ederek kendilerine tek tek çiçek takdim etti.

İzleyiciler tarafından duygulu anlar yaşandığı gibi, alkışlar eşliğinde de eşlik edilerek izlenen program tüm anneler için hazırlanmış olan toplu koro şarkı söylenmesiyle son buldu.