Uzun yıllar Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesine hizmet etmiş, bu yıl vefat eden Hasan Cenikli öğretmen başta olmak üzere daha önce ebediyete intikal eden AİHL öğretmenlerinden Ali Demir ve Canan Kaya ile birlikte okul personeli Mehmet Eker için gerçekleştirilen bu program Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, okul personeli, öğrenci ve Osmancık halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Perşembe günü akşam namazından sonra başlayan program, AİHL meslek dersleri öğretmeni Halil İbrahim Yıldırım’ın sohbetiyle başladı. Daha sonra AİHL öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahileriyle devam etti.

Osmancık Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi Osmancık Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi

AİHL öğrenci ve öğretmenlerinin gerçekleştirdiği program, Enes Cenikli öğretmen, Nene Hatun Ortaokulu Müdürü Orhan Genç ve emekli öğretmenlerden Şerif Özdemir’in katkılarıyla sürdürüldü.

AİHL’nin düzenlediği Hatim duası programı eğitim şehitleri ve tüm şehitler başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm vatandaşların ruhları için dua edilerek bitirildi.