“Barış Pınarı Harekatı”na bir destek de Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden geldi.
Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Türkiye tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nı yürüten kahraman orduya manevi destekte bulunmak için ‘Fetih’ suresini okudu.
Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Tarihte var olan, varlığını devam ettiren ve ilelebet yaşayacak olan ülkemizin ve Mehmetçiğimizin bu mücadelesine gönülden katılmak isteğiyle “Fetih” suresi programı düzenleyerek her daim kahraman Türk ordusunun yanındayız" dedi. 


Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, “Barış Pınarı Harekatı” milletimizi ve mazlumları tehdit ederek insanlığı yok etmeye çalışan terör örgütlerine karşı yapılmaktadır. Tarihin hiçbir döneminde yerdeki bir karıncayı dahi incitmeyen Mehmetçiğimiz, her daim mazlumların yanında yer almış, ekmeğini bu insanlarla paylaşmayı bilmiştir. Vatanı söz konusu olduğunda ise gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içmeye can atan Mehmetçiğimizin taşıdığı duygulara bizler de buradan sahibiz.
Vatan ve millet derdiyle yollara düşen kahraman Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun. Askerlerimizin ayaklarına taş, ailelerinin ve aziz milletimizin gözüne yaş değdirmesin" dedi.