Aracına değer verenlerin yeni adresi Onur Oto Aksesuar deneyim ve tecrübeleriyle adından sıkça bahsettiren işletme sahibi Şakir Sezer’in ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli açılış töreni Cumhuriyet Mahallesi Tedaş yanındaki adresinde hizmete başladı.  

Osmancık’ta yeni işletme Onur Oto Aksesuar açılış kokteyline, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, AK Parti Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun, CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kesenek, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kemal Arslan, Saadet Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Temizkan, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Oda Başkanı Bilal Karatağ, siyasi parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş insanları, çarşı esnaf ve tüccarlar ile çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı. 

Osmancık'ta korku dolu anlar: Seyir halindeki otomobil alev alev yandı Osmancık'ta korku dolu anlar: Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

“Osmancık’a yeni bir mağaza kazandırdık”

Onur Oto Aksesuar işletme sahibi Şakir Sezer;  “Katılımın fazla olması beni çok mutlu etti. Arkadaşlarımız, dostlarımız, müşterilerimiz bugün bizi yalnız bırakmadılar, gelerek bizi çok mutlu ettiler. 

Uzun yıllardır Osmancık’ta esnaflıkla uğraşmanın sonucunda bugün yolumuza bu sektörde devam etme kararı aldık. Aracına değer verenlerin yeni adresi sloganıyla çıktığımız bu yolda Onur Oto Aksesuar mağazamızda aracınıza dair her türlü aksesuar hizmetimiz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cep telefonu tamiratı, güvenlik kamerası sistemleri, koltuk kılıfı, müzik sistemleri ile elektrik-elektronik tamiratı da yapmaktayız.  Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Güzel bir mağaza ortaya çıktı. Müşterilerimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve ailelerimize iyi bir hizmet vermeye çalışacağız. Ayrıca işletmemiz hakkında edinmek istediğiniz bilgiler için 0545 255 55 05 numarasından irtibata geçebilirsiniz” dedi.

Açılışa katılan davetliler ile tek tek ilgilenen Onur Oto Aksesuar işletme sahibi Şakir Sezer misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu. Katılımcılardan tam not alan işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek bu mutlu günlerine eşlik etti. 


 

Editör: Ebru Çalık