AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Tök, “Hakkı koruyarak, hukuku üstün tutarak, her zaman adil olacağız, eşit olacağız.” dedi.

Ömer Tök, kendini düşünen değil, her zaman kentini düşünen bir belediyecilik anlayışıyla Sungurlu’ya hizmet edeceklerini söyledi. Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Tök, “Hakkı koruyarak, hukuku üstün tutarak, her zaman adil olacağız, eşit olacağız. Laf değil, proje üreteceğiz. Bakarız değil, yaparız diyeceğiz. Hesap yapmayan, hesap veren, kendini düşünen değil, kentini düşünen, gerekeni değil, fazlasını yapan bir belediyecilik anlayışıyla sizlere hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Yükümlülere umut olan işbirliği: Denetimli Serbestlik ve Yeşilay protokol imzaladı Yükümlülere umut olan işbirliği: Denetimli Serbestlik ve Yeşilay protokol imzaladı

“TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHRİMİZ İÇİN BİZ HAZIRIZ”

Atacakları her adımın ve yapacakları her yatırımın gelişen Sungurlu için olacağını vurgulayan Ömer Tök, “Türkiye yüzyılı şehrimiz için biz hazır ve kararlıyız. Değerli hemşehrilerim, bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız.” diye konuştu. 

“EŞİT HİZMET ADİL YÖNETİM”

Her fırsatta eşit hizmet ve adil yönetim vurgusu yapan Tök, “Birlik ve beraberlik içinde, huzur dolu bir Sungurlu hepimizin hayali. Eşit hizmet adil yönetim, herkese hizmet her yere hizmet zihniyetiyle Sungurlu’muzu yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.