Çorum'un Oğuzlar İlçesi'nde doğanın kucağında yer alan ve aynı zamanda Obruk Barajı'nın muhteşem manzarasını sunan Altınkoz Tesisleri, keyifli bir gün geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Oğuzlar İlçesi’nde bulunan Obruk Barajı kenarında yer alan Altınkoz Tesisleri’nde Çocuk Oyun Alanı ve Altınkoz Cafe hizmete başladı.

İşletmeciliğini Bilgehan Geniş ve Halil İbrahim Şahan’ın yaptığı işletme bölgede yeni bir yaşam alanı oluşturuyor. Doğanın güzellikleriyle süslenmiş, keyifli bir gün geçirmek isteyenlerin durağı olan Altınkoz Cafe merkezden ve diğer ilçelerden ziyaretçi akınına uğruyor.

Lise öğrencileri Çorum'un asırlık çınarı Abdullah dedeyi ziyaret etti Lise öğrencileri Çorum'un asırlık çınarı Abdullah dedeyi ziyaret etti

Altınkoz Cafe çocuklara sunduğu farklı oyun alanlarıyla da göz dolduruyor. Kafe de çocuklar şişme çocuk oyun alanları, akülü araçlar, jetonlu oyun makinaları ile vakit geçirirken aileler ise rengarenk ışıkların altında barajdan gelen rüzgarların esintisiyle içeceklerini içerek manzaranın keyfini çıkartıyor.

Çocukların dışarı çıktıkları zaman ilk isteklerinin oyun alanları olduğuna değinen Bilgehan Geniş ve Halil İbrahim Şahan, “ Oyun alanlarında yer alan kum havuzu, top havuzu, kaydırak gibi evde olmayan oyun seçenekleri çocuklara çok keyif veriyor. Aynı zamanda bu alanlarda yaşıt arkadaşlar edindikleri için sosyal becerilerini geliştirmek de oldukça faydalı oluyor. Misafirlerimize son derece konforlu ve doğada vakit geçirebilecekleri bir alan sunuyoruz” dedi.