Kutlama programının ilk adımı Oğuzlar ÇPAL Müdür Yardımcısı Ali Haydar Akkuş yönetiminde Cumhuriyet Meydanı’ndan çelenk sunumunun yapılacağı 100. Yıl Parkına doğru bando eşliğinde lise öğrencilerinin gençlik yürüyüşü ile başladı.

100. Yıl Parkında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi İlçe Müdür Vekili Ahmet Gümüş tarafından Atatürk büstüne sunuldu.

Çelenk sunma programına Oğuzlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Tapu Müdürü Alaaddin Acar, Tarım Müdürü Rıza Tüfek, Vakıf Müdürü Ahmet Sarıkaya, siyasi parti temsilcileri, tüm okul kurum müdür ve müdür yardımcıları, öğretmenler katıldı.

Çelenk sunma programı sonunda kutlama programının ikinci adımı için Oğuzlar İlçe Stadına geçildi.

Oğuzlar İlçe Stadındaki programa Oğuzlar Kaymakamı Ali Emre Tekin, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bşvç. Murat Okur, İlçe Emniyet Amiri Cevdet Kızıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Müftüsü Sinan Eravcı, daire amirleri, Meclis üyesi Hasan Çoçak, siyasi parti temsilcileri, öğrenci velileri ile okul müdürleri, emekli öğretmenler ve öğrenciler, misafirler katıldı.

Oğuzlar İlçe stadında gerçekleştirilen kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Ahmet Gümüş yaptı. Gümüş konuşmasında;" “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıldönümünde bir arada olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Atatürk bu ülkede gençlere güvenmiş geleceğin gençlerin elinde olduğunu dile getirmiştir” dedi.

Programda Beden Eğitimi Öğretmeni Işıl Ebru Özkan yönetiminde Oğuzlar ÇPAL öğrencileri tarafından hazırlanan step gösterisi ilgi ile izlendi. Ardından Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü antrenörü Burhan Karagöz ve yönetimindeki ortaokul öğrencilerince güreş gösterileri yaptı.

Lise öğrencileri Çorum'un asırlık çınarı Abdullah dedeyi ziyaret etti Lise öğrencileri Çorum'un asırlık çınarı Abdullah dedeyi ziyaret etti

Oğuzlar ÇPAL Müzik Öğretmeni Mehmet Alp Döngeloğlu’nun hazırladığı gençlik korosu günün coşkusunu zirveye taşıdı.

Daha sonra görme yetisini kaybeden kişilerin rehabilitasyonunda da kullanılan, görme engellilere özgü bir takım sporu olan GoalBall müsabakası yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı sonunda ilçe geneli düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kutlama programı ödül töreni sonrası programa katılan tüm öğrencilerin tören alanında bando eşliğinde tören geçişi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ