Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Metem) Kızılay'a Kan Bağışı kampanyası düzenlendi. "Meslek Liseleri Aileler İle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Çorum Kızılay kan bağış aracı Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kan bağışçıları ile bir araya geldi.

Kan bağışına öğretmen, öğrenciler ve öğrenci velileri ile vatandaşlar katıldı. Burada kan vermek isteyenler ve öğrenciler gerekli formları doldurduktan sonra Kızılay yetkililerine kan bağışı yaptı.

Kan vermenin vatandaşlık görevi olduğunu ve kan verme bilincinin okullarımızda öğrencilerimize kazandırılmasının önemli olduğunu vurgulayan okul müdür Ahmet Saltık şöyle devam etti. Kızılay'a kan bağışı kampanyasına Kızılay Kulübümüz sorumlu öğretmenler Bayram Aşkın ve Fatih Özdemir ile kulüp öğrencilerimizin duyarlı yaklaşımıyla katıldık. Velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın da kan bağışına vermiş oldukları desteklerine çok teşekkür ediyoruz. Bugün bizim bir hastamız olmayabilir fakat yarın bizim ya da yakınlarımızın hasta olmayacağına dair bir garanti yok. Hepimizin bir vatandaşlık görevi olarak, kan bağışı kampanyasına katılmasını toplum için tam bir örnektir" ifadelerine yer verdi. Gün boyu süren kan bağış kampanyasına öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdikleri dikkatlerden kaçmadı.