Ziyaretlerine AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya ile başlayan Külcü, CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız ve MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı'yı da TBMM'deki çalışma ofislerinde ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla’yı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Külcü, ziyaretleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Külcü, milletvekillerini tebrik ederken onların "çok kıymetli bir emanet taşıdıklarını" ve Çorum için ter dökeceklerini belirtti. Seçim kampanyası boyunca Çorum için hedeflerini ve ideallerini anlatan milletvekillerine hemşerilerinin güvenerek emanetini verdiklerini hatırlatan Külcü, "Milletvekillerimizin yükleri çok ağır. Elbette çok yorulacaklar. Kendilerine duacıyız. Rabbim yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.

Muzaffer Külcü'nün açıklaması şu şekilde;

“Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde değerli milletvekillerimizi ziyaret ederek, kendilerini tebrik ettim. Milletvekillerimiz şüphesiz çok kıymetli bir emanet taşıyorlar. 5 yıl boyunca aziz milletimiz adına milli iradenin tecelligahı olan gazi Meclisimizde temsilcimiz olacak, Çorum için ter dökecekler.

Seçim kampanyası boyunca Çorum için hedeflerini, ideallerini anlatarak oyunuza talip oldular. Hemşerilerimiz de kendilerine güvenerek yüce emanetini şahıslarına tevdi etti.

Milletvekillerimizin yükleri çok ağır. Elbette çok yorulacaklar. Kendilerine duacıyız. Rabbim yardımcıları olsun. Bundan sonra artık bizim üzerimize düşen; tüm şehir olarak seçim duygularını geride bırakıp, ‘sevdamız Çorum’ diyerek hep birlikte el ele verip daha güzel, daha müreffeh, daha yaşanabilir bir Çorum için mücadele etmek olmalıdır. Daha güçlü, daha aydınlık yarınlarımızı hep birlikte inşa edelim diye temenni ediyorum.

Siyaset kurumu, sivil toplum örgütleri, medyası ve her bir ferdiyle ortak hedefler etrafında bütünleşmiş bir Çorum’un geleceğinin çok daha güçlü olacağına, bunu birlikte başaracağımıza ve el ele verdiğimizde çok daha güçlü olacağımıza yürekten inanıyorum.

Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

Kıymetli milletvekillerimizi bir kez daha tebrik ediyor; hayırlı, başarılı çalışma ve hizmetler diliyorum.”