Tatlı krizlerinize son verecek pratik bir tarif mi arıyorsunuz? Çilekli Magnolia tatlısı tam size göre! Hem görsel olarak şık hem de lezzetiyle baş döndüren bu tatlıyı yapmanın tüm püf noktalarını ve malzeme listesini sizler için hazırladık.

Magnolia tatlısı, muhteşem kreması ve bisküvi katmanlarıyla damakları şenlendiriyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu tatlı, özellikle çilek severler için vazgeçilmez bir lezzet. İşte, adım adım Magnolia tatlısı tarifi!

Evde hazırlayabileceğiniz en güzel tatlılardan biri olan Magnolia tatlısı ile tanışın. Çilek, bisküvi ve krema uyumunu bu tarifte bulacaksınız. Hem pratik hem de lezzetli bu tatlıyı hemen denemek için tarifimizi inceleyin.

MALZEMELER

Muhallebisi için;

1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
1 paket vanilya

Arası için;

1,5 paket burçak bisküvi
Çilek

TARİF

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım. Çırpma teli ile çırpalım. Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım. Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim. Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.
Çilekleri ince dilimler halinde keselim. Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim. Çilekleri dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.
Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

Kremasız Magnolia tarifi: Evde kolayca yapabileceğiniz enfes lezzet Kremasız Magnolia tarifi: Evde kolayca yapabileceğiniz enfes lezzet

Bu tarif ile evde kolayca hazırlayabileceğiniz Magnolia tatlısı, hem göze hem damağa hitap ediyor. Çilek ve bisküvinin muhallebiyle buluştuğu bu lezzeti misafirlerinize sunarak onları şaşırtabilirsiniz. Deneyin ve tatlı keyfini doruklarda yaşayın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi