Osmancık Muhtarlar Derneği'nin talepte bulunduğu akülü araba ihtiyaç sahibine teslim edildi.
Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ve Başkan Yardımcısı Yaşar Tezer öncülüğünde Kazım Dinç adlı ihtiyaç sahibi gence aracı temin ederek teslim edildi.
Akülü araç Osmancık Muhtarlar Derneği adına Kazım Dinç isimli gence teslim edilerek bundan sonraki günlerde daha rahat yaşam sağlayabilmesi dilekleri iletildi. 
Dernek Başkanı Faruk Delibaş; “Kazım Dinç kardeşime akülü arabayı Osmancık Muhtarlar Derneği olarak talepte bulunarak akülü arabanın alınmasını sağladık. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel ile Mehmet Turhan’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak’a ihtiyaç sahibi arkadaşımız Kazım Dinç adına ve derneğimiz adına sonsuz teşekkür ederiz. 
Amacımız halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile yola çıkarak hiçbir menfaat beklenmeksizin vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olmaktır. Bundan sonra da inşallah elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışacağız. İhtiyaç sahibi gencimiz Kazım Dinç akülü arabasını güzel günlerinde Allah güle güle kullanmasını nasip etsin inşallah" dedi.