Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu Belediye Başkan Adayı Muhsin Dere, Sungurlu’da bulunan yol boyu tesisleri ziyaret ederek, “Emin ellerde, güzel gönüllerde gelişen Sungurlu’muzu birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Hafta sonu da seçim çalışmalarını devam ettiren Muhsin Dere, beraberinde MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol ve partililerle Ankara-Samsun karayolunun Sungurlu geçişinde bulunan tesisleri ziyaret etti. Tesis sahibi ve çalışanlarla görüşen Muhsin Dere, müşterilerle de sohbet etti. Muhsin Dere, “Sungurlu’muzda bulunan yol boyu tesislerimizi ziyaret ettik. Emin ellerde, güzel gönüllerde gelişen Sungurlu’muzu birlikte inşa edeceğiz.” dedi. 

Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı Kum yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü: Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Muhsin Dere ve beraberindekiler; Menemenci Aladdin, Latiblue Kır Bahçesi ve Cafe&Restaurant, Ulusoy Dağ Dinlenme Tesisleri, Arifegazili Kuruyemişçi, Yadigar Petrol, Özcan Kirazlı Tır ve Aile Araç Park Yeri, Tuncaylar Petrol, İbikler Petrol, Ulusaloğlu Petrol, Şahiner Petrol, Ünal Şef, Özgürler Kuruyemiş, Nazar Kuruyemiş, Ergişi İnşaat – Galeri, Öztemiz Kuruyemiş, Özgürler Kuruyemiş, Tuncaylar Go Petrol ve Dinlenme Tesisi, Hüseyin Ustanın Yeri, Evliya Dinlenme Tesisi, Zenginler Petrol, Çok Sezginler Petrol, Alpet Petrol, Das Petrol, Shell Petrol, Ocaklı Dinlenme Tesisi, Aytemiz Petrol, Tandır Cafe Restourant ve Evliyaoğlu Petrol ziyaret etti.