Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı! YADES'e nasıl başvurulur? Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı! YADES'e nasıl başvurulur?

Çorum İl Müftülüğü ve Çorum Diyanet Gençlik Merkezi iş birliğinde Mehmet Zahit Kotku Camii bahçesinde kurulan hayır çarşısında, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve içecekler Filistin halkına destek için vatandaşlara satışa sunuldu.

Cuma namazı öncesi yapılan hayır çarşısı açılışına; Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, müftü yardımcıları, şube müdürleri, din hizmetleri uzmanları, cami görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, müftülük personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Filistin’de şehit olanlar için okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Müftü Biçer, dünyadaki tüm mazlum ve mağdur Müslümanların özellikle Filistinlilerin selamete ermeleri için dua etti.

Ardından hayır çarşısını gezen Müftü Biçer, Kur’an kursu öğreticilerine, Diyanet Gençlik Merkezi görevlilerine, müftülük personeline ve yardımsever kursiyer bayanlar ile gönüllü gençlere, teşekkür ederken hayırsever vatandaşlara da Allah hayrınızı kabul eylesin temennisinde bulundu.

Gün boyu ziyarete açık olup yoğun ilginin gözlendiği hayır çarşısında, elde edilen gelirler Filistin’e gönderilmek üzere TDV Çorum Şubesine teslim edilecek.