AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, memleketi Çorum'da esnaf ve hemşehrileri ile birlikte olmaya devam ediyor.

Hemşehrilerinin istek ve arzularını dinlemek için onlarla birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Ahlatcı, bazen kafe ziyaretlerinde, bazen açılışlarda , bazen katıldığı düğün merasimlerinde vatandaşlarla kucaklaşarak onların gönlünü almaya gayret gösterdiğini kaydetti.

İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

Çorum'un taleplerini tamamlamak ve hemşehrilerinin istek ve temennilerini yerine getirmek için büyük çaba gösterdiğini belirten Milletvekili Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi' nde  memleketine bir şeyler kazandırmak için büyük çaba gösterdiğini söyledi.

Çorum'da olduğu süre zarfında boş durmayan Milletvekili Ahlatcı, bu defada esnaf ziyaretinin yanında şehitler için yaptırılan çeşme açılışına katıldı.

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu her fırsatta dile getiren Milletvekili Ahlatcı, esnaf ve sanatkârların vatanın birliği ve bütünlüğü, ekonomimizin kalkınması için göstermiş oldukları duruşa ve çabalarına her zaman şahit olduklarını dile getirdi.

 Esnaf ve sanatkârın ülkenin en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu da ifade eden Milletvekili Ahlatcı, il başkanlığı yaptığı günden bugüne her zaman esnaf ve sanatkârlarla içe içe olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirtti.

Esnaf ve sanatkârların her türlü taleplerinde de desteğini esirgemeyeceğini ifade eden Milletvekili Ahlatcı, Çorum'un bir evladı olarak bu güne kadar her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin karşılanmasında esnafın ve hemşehrilerinin yanında olduğunu dile getirdi.

Esnaf ve vatandaşlar kendileri ile yakından ilgilenen milletvekili Ahlatcı'ya göstermiş olduğu samimiyetten dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Vatandaşlar Milletvekili Ahlatcı'nın mütevazi, güler yüzlü, samimi ve bir o kadar da cana yakın olmasından dolayı kendilerine daha yakın hissedip,  istek ve taleplerini daha iyi dile getirdikleri söylediler.

Daha sonra geçtiği çeşme açılışında konuşan Milletvekili Ahlatcı, "Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği öncülüğünde, Battal ailesinin aziz şehitlerimiz anısına yaptırmış olduğu Şehitler Çeşmesi Açılış Töreni'nde bulunuyoruz, derneğimizin şehitlerimize ve ailelerine destek olma çabalarına bir kez daha şahit olduk. 

Bu birliktelik, sadece anlamlı bir çeşme açılışı değil, aynı zamanda derneğin değerli çalışmalarına destek verme fırsatıydı. Şehitlerimize ve ailelerine olan minnetimizi, dernek aracılığıyla bir kez daha dile getirme şansı bulduk. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.