AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, TBMM'de ki çalışmaları tamamlayarak geldiği memleketi Çorum'da vatandaşlarla sohbet etti ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Bahçeli: Size kötü bir haberim var..! Bahçeli: Size kötü bir haberim var..!

Memleketi Çorum'da vatandaşlarla sohbet ederek hasret gideren Milletvekili Ahlatcı, Oto galericiler sitesinde bulunan esnafları da gezerek "hayırlı, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti ve araç almak için galericileri gezen vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti.

"EL ELE VERİP ÇORUM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Esnafın ve halkın daima yanında olduklarını kaydeden Milletvekili Ahlatcı, "Esnafımızın ve halkımızın taleplerine duyarlılık göstererek, onlarla birlikte daha güzel bir Çorum için çalışacağız" dedi. Kendisininde bir esnaf çocuğu olduğunu dile getiren Milletvekili Ahlatcı, onun için esnafların dilek ve temennilerinin kendisi için önemli olduğuna vurgu yaptı.

"VATANDAŞLARIMIZIN MUTLU VE ÜZÜNTÜLÜ GÜNLERİNDE YANINDA OLUYORUZ"

Her fırsatta hemşehrilerinin mutlu ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteren Milletvekili Ahlatcı, vefat eden vatandaşların cenaze törenlerine katılarak acılarına ve evlilik için ilk adımları atan gençlerin dügün merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak olmaya gayret gösteriyor.

İLÇE ZİYARETLERİNİ İHMAL ETMİYOR”

İlçe ziyaretlerini de ihmal etmeyen Ahlatcı, ilçelerde yapılan programlara katılarak, teşkilat üyeleri ile sohbet edip, onların taleplerini dinliyor. Çorum merkez ve ilçelerde vatandaşlarla sohbet eden Ahlatcı, yaklaşan yerel seçimlerde partisine destek istedi.

"DOSTLARLA SOHBET ETMEK ENERJİMİZİ ARTIRIYOR"

Her gittiği yerde vatandaşların ve esnafların talep ve temennilerini dinleyen Milletvekili Ahlatcı, "Dostlarımızla çay içmek ve sohbet etmek enerjimizi artırıyor. Milletimizden aldığımız destekle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

"TALEPLERE HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ"

Esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerin hizmet stratejilerini belirlemede büyük rol oynadığına işaret eden Milletvekili Ahlatcı, AK Parti’nin, kurulduğu günden bu yana vatandaşların ve esnafların talep ve beklentilerine her zaman hızlı çözümler ürettiğini kaydetti. Ziyaretlerden oldukça memnun kaldığı gözlenen esnaf ve vatandaşlar, istek ve temennilerini ileterek, ilgilerinden dolayı Milletvekili Ahlatcı 'ya teşekkür ettiler.