ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oda Başkanı Necmettin Uzun’un ev sahipliğinde düzenlenen dua etkinliğine; Milletvekili Adayları; Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı, Seyit Ahmet Güher, CHP İl Başkanı Ümit Er, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş, Oğuzlar önceki dönem Belediye Başkanı Orhan Ateş ve bazı ittifak temsilcileri katıldı.
Millet İttifakı heyeti daha sonra Çorum Çilingirciler, Sobacılar ve Tenekeciler Esnaf Odası tarafından düzenlenen Arife Duası'na katılarak birlik, beraberlik ve bol rızık için dua etti.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oda Başkanı Hasan İlhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen dua etkinliğine; katılım yoğun oldu.

Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki

Milletvekili adayları ayrıca Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası tarafından Ayakkabıcılar Arastası'nda gerçekleştirilen Arife Duası'na katıldı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oda Başkanı Cumhur Palabıyık’ın ev sahipliğinde düzenlenen dua etkinliğine; Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile diğer protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Haber Merkezi