Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İskilip ilçe adayının açıklanması üzerine İskilipliler Belediye Başkanı Ali Sülük’e destek için belediye önünde toplandı.

Toplanan kalabalığa hitaben konuşan Başkan Ali Sülük, şunları söyledi:

“Sizlerin burada olması benim için bin seçimden daha önemli. Bildiğiniz gibi bundan 5 yıl önce 15 yıldır partimizin seçimi alamadığı ilçemizde sizlerin de desteği ile belediye seçimlerini kazandık. O günden bu yana hem partimizi en güzel şekilde temsil ettik. Hem de imkansızlıklara rağmen çok güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum.

Dün itibariyle partimizin başka bir arkadaşımızı aday gösterdiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikle partimize ve diğer partilerin başkan adaylarına başarılar dilerim. Biz de bekleme sürecindeyiz. Sizleri itidalli olmaya davet ediyorum. 25 Şubat’a kadar başkan adaylığının kesinleşmesine bir ay var. Beklemeden başka yapabileceğimiz bir şey yok. 

“PARTİMİZ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

150 yıllık Redif Kışlası, Kültür Merkezi oldu 150 yıllık Redif Kışlası, Kültür Merkezi oldu

5 yıldır olduğu gibi görev süremizin dolmasına kalan 2 ayda partimizin temsilcisiyiz. Partimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Sıkıntılı süreçler yaşadık. Allah’a şükürler oldun ki bu süreçlerden en ufak bir çizik almadan çıktık. 

Dolayısıyla aday gösteriliriz veya gösterilmeyiz. Bu partimizin takdiridir. Şunu bilin ki bu kardeşinizin alnında bir leke olmadan 5 yılı tamamlıyoruz. Adaylık şu an için sıcak bir konu. Partimizin bir tasarrufu olur mu, olmaz mı bilemiyorum. Bundan sonraki süreçte sizinle ilgili, partimizle ilgili ne yapacağımıza hep birlikte karar vereceğiz. 

Geldiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. 5 yıldır yanımda olan belediye meclis üyelerime de teşekkür ediyorum. Bizim niyetimiz; partimizin bünyesinde kalarak en güzel şekilde hizmete devam etmek. 

Hayatımın her döneminde dik durdum. Devletimden başka hiçbir şeye boyun eğmedim. Sizler yanımda durduğunuz sürece ne başımı eğerim, ne de uzattığım ayağımı geri çekerim. Hangi görev olursa devletimiz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Beni takip etmeye devam edin.”