Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen kongrede konuşma yapan MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ama 3-5 sene içinde emperyalistlere diz çöktüreceğini belirterek, “Dünyaya nizam vereceğimizi bildikleri için saldırıyorlar. İşte bunun sabredeceğiz, Bir ve beraber olacağız. Tünelin ucuna geldik, sabretmek mecburiyetindeyiz. Daha yoğun saldıracaklar ama biz omuz omuza sırt sırta verip bu sorunları aşacağız. 3-5 sene sonra emperyalist güçler bize yalvaracak. “Gelin beraber sömürelim bölgeyi” diye ama Türk milleti sömürmez, ezmez, ezdirmez, dünyaya da nizam verir.” dedi.

Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

"Bir mermi, bir ok gibi hedefe yürümek mecburiyetindeyiz" diyen Milletvekili Kayrıcı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Cumhur İttifakı olarak milletvekili seçimlerinde vurduk geçtik ve çoğunluğu aldık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Çok önemli bir seçimdi. Seçmemiz gerekiyordu yoksa yine bağımsızlığımız elimizden alınacaktı. PKK’sından, FETÖ’süne her türlü şer odaklarını karşımıza diktiler. Öyle bir zor zamanda girdik ki seçime bir tarafta pandemi. Ardından Rusya-Ukrayna Savaşı yanı başımızda. Hemen arkasından asrın felaketi gerçekleşti. 10 milyon insanımız evsiz kaldı. Bu tür problemlere rağmen Cumhur İttifakı dimdik ayakta durarak ülkemizin sorunlarını çözmek için çalışıyor, çalışmaya da devam ediyor. Bir mermi, bir ok gibi hedefe yürümek mecburiyetindeyiz. Çünkü o hainler, emperyalist güçleri şunu görüyor; ‘Uçağını yapan, silahını yapan, kendi fabrikalarını yapan, dünyanın en güçlü ordularına sahip Türk milleti ayağa kalktığı zaman, ki kalkmaya başladı. Tünelin uçunda ışık göründü. Dünyaya nizam vereceğimizi bildikleri için saldırıyorlar. İşte bunun için sabredeceğiz, Bir ve beraber olacağız. Tünelin ucuna geldik, sabretmek mecburiyetindeyiz. Daha yoğun saldıracaklar ama biz omuz omuza sırt sırta verip bu sorunları aşacağız. 3-5 sene sonra emperyalist güçler bize yalvaracak. ‘Gelin beraber sömürelim bölgeyi diye’ ama Türk milleti sömürmez, ezmez, ezdirmez, dünyaya da nizam verir."

16 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ

Mart ayında yapılacak seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kayrıcı, Çorum’da 16 belediyenin 16’sına da talip olduklarını belirterek, “Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. En az genel seçimler kadar önemli. Cumhur İttifakı olarak genel merkezlerimiz ne karar verir bilmiyoruz ama ittifak olsa olmasa biz ikisine de hazırız. Biz Cumhur İttifakı olarak Çorum’da16 belediyenin 16’sını da alacağız.” diye konuştu.