MHP Çorum İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamalı devir-teslim törenine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.

“İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMÜŞ OLMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞAYACAĞIM”

Devir teslim töreninde konuşan Agah Karapıçak; “Böylesine kutsal bir davayı savunan, muhafaza eden ve günümüze kadar yaşatan tüm ülkü şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Türk Milliyetçiliği fikriyatını siyasi zemine oturtarak ülkemizin en karanlık günlerine güneş gibi doğan, her türlü saldırılara bir Bozkurt gibi gerilerek Türk dünyasına Başbuğ olan kurucu genel başkanımızı Alparslan Başbuğ’u saygı, rahmet ve hürmetle yad ediyorum. Yaklaşık 4 yıl Çorum il başkanlığı görevinin yürütmüş olmanın onurunu ve gururunu son nefesime kadar yaşayacağım. Bizi bu kutsal göreve layık gören başta sayın genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere, genel merkez parti yöneticilerimize de saygı, hürmet ve şükran sunuyorum. Bilgeliyle Türkiye siyasetine yön veren liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği sınır ve işaretler doğrultusundan asla sapmadan, parti politikalarımızı aziz hemşehrilerimizle paylaştık.

Yaklaşık 4 yıl boyunca samimiyetle çalışarak, partimiz ve davamıza leke getirmeden benimle sahada emek vermiş olan tüm il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, ülkü ocakları başkan ve yöneticilerimize, meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, sendika ve vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı siyasetçilerimize ve 21 yıl aradan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir vekil kazandırmaktan onur ve gurur duydum. Bizlere bu gururu yaşatan aziz dava arkadaşlarıma kıymetli hemşerilerime ve özellikle Milletvekilimiz  Sayın Vahit Kayrıcı beye de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler  Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler 

 “ÇIKTIĞIMIZ YOL HAK VE HAKİKAT YOLUDUR”

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ise, “Türk Milliyetçileri davasına inanmış milliyetçi hareket partisi mensupları olarak ülkemizin çetin bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler bize bugün her zamankinden daha azimli ve davamıza daha bağlı olmamızı zorunlu kılmaktadır. Yeni oluşturacak olduğumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp cennet mekân başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda, Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız, Önümüzdeki yerel seçimlerin öncesinde ve sonrasında Çorum için atılacak her güzel adımın ve gayretin içerisinde olacağız. Çıktığımız yol hak ve hakikat yoludur. Devletimizin bekası için Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, vatanımız ve milletimiz için yapılacak çalışma neyse bizler o çalışmaların en iyi şekilde yapmak için var olacağız.  Lider, teşkilat, doktrin esasından şaşmadan, ülkücü vakarına leke düşürmeden, samimi davasını yaşayan bütün gönüldaşlarımıza hem teşkilatımızın hem de gönlümüzün kapısı ardına kadar açıktır. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir anlayışı ile bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Bu seferberlik ile küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara atarak bütün gönüldaşlarımızı bir olmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki bir ve beraber olursak ülkücü hareketin aşamayacağı hiçbir engel kalmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum il Başkanı görevi ile şahsımı onurlandıran Türkmen Beyimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı arz ediyorum. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Teşkilat  İşlerinden Sorumlu Sayın edip Semih Yalçın beyefendiye, kıymetli ağabeyimiz Milletvekilimiz Vahit Kayrıcı’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.