İl Başkanı Çıplak, gerek belediye başkanlıkları için, gerek belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday bolluğu yaşadıklarını belirterek, Genel Merkez’in de direktifleri doğrultusunda 31 Mart seçimlerinde en yüksek başarı oranının yakalamak için mücadele edeceklerini söyledi.

Çorum Sanayi Sitesi’ndeki bu uygulama takdir topluyor Çorum Sanayi Sitesi’ndeki bu uygulama takdir topluyor

BASIN DERNEĞİNİ KUTLADILAR

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Mehmet Konyalıoğlu, Hasan Şahin ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Demiray ile birlikte Çorum Basın Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dernek Başkanı Erkan Karaca ve yönetimini tebrik eden ve derneğin kuruluşunu kutlayan Çıplak ve beraberindekiler, yerel seçim hazırlıkları hakkında da bilgi verdi.
Dernek Başkanı Erkan Karaca ve yönetim kurulu üyeleri; Mustafa Külcü, Kubilay Olcan, Merve Kayış, Satılmış İnaç, dernek üyeleri; Ömer Doğan, Yusuf Çınar, Ahmet Temelci, Bulut Demir ve Hamza Yazgan ile bir süre sohbet eden MHP’li yöneticiler, yerel ve genel gündemi değerlendirdi.

ADAY ADAYLARININ HEYECANLI BEKLEYİŞİ

Seçim süreci ve çalışmalarla ilgili bilgi veren MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum merkez ve ilçelerde yaklaşık 50 kişinin belediye başkan aday adayı olduğunu, bunun yanı sıra 38 kişinin de belediye meclis üyeliği için yarışacağını bildirerek, bu seçimlerde büyük bir aday adayı yoğunluğu yaşadıklarını, bunun da parti adına memnuniyet verici bir durum olduğunu vurguladı.
22 Aralık Cuma günü saat 14.30’da parti binasında aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini bildiren Çıplak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Cumhur İttifakı bileşenlerinin seçimlerde izlenecek en doğru yolu bulacağına inandığını, Genel Merkezden gelen direktifler doğrultusunda hareket edeceklerini, amaçlarının belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin sayısını artırmak olduğunu, ortak akılla, en doğru adaylarla başarı oranını en yüksek seviyeye çıkarmanın çabası içerisinde olacaklarını söyledi.
MHP heyeti, Çorum’da yeni kurulan ve ilk genel kurulunu yapan Çorum Basın Derneği’nin yönetimini kutlayarak, başarılar diledi.
Dernek Başkanı Erkan Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP’li yöneticilere teşekkür etti, başarılar diledi.