Kongreye MHP Çorum Milletvekili hemşehrimiz Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Çakırbeyli, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Osman Vargeloğlu, MHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki

Orhan Özyol, burada yaptığı konuşma da bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı teslim aldıklarını ifade ederek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Özyol, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde bayrağımızı Sungurlu’da en üst seviyede taşımak için huzurunuzda and içiyorum.” dedi. Görevi Orhan Özyol’a teslim eden önceki İlçe Başkanı Yasin Şahin’de, “Kıymetli dava arkadaşlarım Kıymetli hemşerilerim: 2016 yılında Muhterem Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin şahsım ve arkadaşlarıma duymuş olduğu güven ve itibarla; Başbuğum Alparslan Türkeş’in Dursun Önkuzu’nun, Yusuf İmamoğlu’nun, Gün Sazak’ın, Mustafa Pehlivanoğlu’nun Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ve Türk Milliyetçiliği davasının yeryüzünde ki tek temsilcileri olan siz kıymetli dava arkadaşlarımın emanetini teslim ettiği o günden bu zamana kadar 8 yıla yakın geçen zaman zarfın da sizlerin adına kabul ettiğimiz şerefli emaneti bugüne dek taşımanın gurunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekili Vahit Kayrıcı, Yasin Şahin’e plaket takdim etti.

Orhan Özyol Başkanlığında yeni yönetim şu şekilde oluştu: Ali Bulut, Aydın Erkaymaz, Coşkun Altuntaş, Duran Baysa, Erhan Kor, Ethem Alaf, Haydar Sarısakaloğlu, Hulusi Muslu, Mustafa Dağaşan, Mustafa Berkay Kırmaz, Kadir Karakaş, Sefa Karslı, Şağban Dağaşan, Uğur Kozan. Yedek üyeler: Abdullah Zehir, Bekir Özdek, Bekir Yıldız, Duruş Karatoprak, İbrahim Uğraç, Mitat Bezeklioğlu, Necip Alyakut, Ramazan Kurman, Kenan Boduroğlu, Gülay Kayrıcı, Tuncay Yelmen, Samet Gençgöçmen, Şükrü Kızılova, Yaşar Bağlıcak.