Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Sungurlulu hemşehrimiz Veysel Şahin, MHP 14. Olağan İzmir İl Kongresinde güven tazeledi. 

CHP’li Foça Belediye Başkanı makam aracını satıyor CHP’li Foça Belediye Başkanı makam aracını satıyor

MHP 14. Olağan İzmir İl Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Veysel Şahin güven tazeledi. Kongrede divan üyeliğine MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyesi Burak Pehlivan ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar seçildi. 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı, “Ne mutlu bana ki böyle bir dava büyük bir liderin elinde kutsal bir teşkilat çatısı altında sizlerle birlikte yol yürüyüp mücadele ediyorum. MHP ve onun mensupları oyunları boza boza engelleri aşa aşa insanlığın düştüğü vahim durumu görerek geleceğe yürümektedir. Yerel seçimler için hemen faaliyetlerimize başlıyoruz. Yürüdüğümüz mukaddes yolda liderimizin gösterdiği hedeften bir an olsun ayrılmadan seçimlere hazırlanacağız. Merkezden yönetime istikrarı bozmadan yerelden genele birlik ile ülkede birlik oluşturmaktır. Ayırmadan ayrıştırmadan yerelde iktidar ülkede istikrar sağlayacağız. Bu yolda imanımız tam kararlığımız net ve gayretimiz sonsuz olacaktır. İzmir İl Başkanlığı’mızın 14. Olağan Kongresi’ni Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın, Genel Sekreter Yardımcımız Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyemiz Burak Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar ve ülküdaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. İlçe Başkan ve Yöneticilerimize, vefakar delegelerimize teşekkür ediyorum." dedi.