İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyafet ederek Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve genel başkan yardımcıları ile görüştü. 

Görüşmeler esnasında İlçede devam eden projeler ve yaklaşan yerel seçim hakkında istişarelerde bulunulduğunu belirten Başkan Ali Sülük, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ı, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yaşar Yıldırım’ı, Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Prof. Dr. Ruhi Ersoy’u ve Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman’ı ziyaret ederek, önümüzdeki yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KAYRICI İLE YEREL SEÇİM İSTİŞARESİ!

Çorum'un bu ilçesinde erkekler yağmur duasına çıktı, kadınlar bazlama yapıp dağıttı Çorum'un bu ilçesinde erkekler yağmur duasına çıktı, kadınlar bazlama yapıp dağıttı

Başkan Sülük, Ankara programı çerçevesinde MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’yı da ziyaret etti. Başkan Sülük, Milletvekili Kayrıcı ile önümüzdeki yerel seçim hakkında istişarelerde bulunduklarını anlatarak, “Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu. 

GENEL BAŞKANIMIZDAN HAYIR DUA VE DESTEK ALDIK

Başkan Ali Sülük, görüşmelerin sonuncusu Dr. Devlet Bahçeli ile gerçekleşti.
Başkan Sülük, ‘Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek, ilçemizde devam eden projeler hakkında bilgi verdik, destek ve dualarını aldık.  
Genel Başkanımızın değerli İskilip halkına selamları var. İlçemize her zaman öncelik veren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.