Mehmet İhsan Çıplak burada yaptığı konuşmada, “Çorum için sayısal olarak rekor düzeyde başvuruda bulunulmuştur. Bu durum partimiz ve davamız adına gurur vericidir” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Çorum’da Milliyetçi Hareket Partisi  il-ilçe ve belde belediye başkan aday adaylarını bugün düzenlediği  programla tanıttı.

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, “Türkiye Cumhuriyeti, 2000 yıllık devlet geleneğinin, binlerce yıllık kültür ve medeniyet birikiminin bugünkü temsilcisidir. Kanla, fedakârlıkla ve büyük gayretlerle kurulan Türkiye Cumhuriyetimiz 100. Yılına ulaşmıştır. Bir asrı deviren,  bin yıldır da Türk İslam kültürüyle yoğrulan bu topraklar, stratejik konumu gereği bölgesel ve küresel sorunların doğrudan muhatabı, emperyalist güçlerin her zaman hedefi olmuştur. Üzerinde yaşadığımız coğrafya maalesef tarihin hiçbir döneminde sükûnet bulmamış, çevresindeki enerji kaynakları, bölgesel sorunların da kaynağı olmuştur” dedi.

Çorum'da seçim heyecanı başladı: İşte MHP'nin Belediye Başkan aday adayları Çorum'da seçim heyecanı başladı: İşte MHP'nin Belediye Başkan aday adayları

GENEL SİYASETİMİZ GİBİ YEREL SİYASETİMİZDE DE BAŞIMIZ DİK YÜRÜYECEĞİZ

İmamoğlu’ndan ‘Gazze’ tepkisi İmamoğlu’ndan ‘Gazze’ tepkisi

İhsan Çıplak, “Bu nedenle, her zaman içeride ve dışarıda tökezlememizi bekleyenler var olmuş ve de var olmaya devam edecektir. Bize düşen, her işimizde, milli sorumlulukla hareket ederek, canımızdan aziz bildiğimiz cennet vatanımızı, salimen gelecek nesillere emanet etmektir. Aziz dava arkadaşlarım, değerli misafirler; Yerel seçim sloganımız olan ‘Aklın yolu bir, genelden yerele birlik ülke yönetiminde dirlik birliğin gücü ile’ ‘derken Cumhuriyetimizin 100. Yılında, siyasetini, milli menfaatler çerçevesinde, milletinin gözü önünde, milli varlığımıza halel getirmeyecek şekilde yapan, “Ne işimiz var Suriye’de, ne işimiz var Libya’da, ne işimiz var Akdeniz’de” diyenlere inat, devletimizin egemenlik haklarını ve milletimizin çıkarlarını çiğnetmeyen, Suriye’nin kuzeyindeki terör hesaplarını bozan, yanı başımızda bir terör devletçiği kurulmasına müsaade etmeyen, Milli Davamız Kuzey Kıbrıs’ta Türklüğün kazanmasına destek olan,  30 yıldır işgal altındaki Karabağ’a Türk’ün şanlı bayrağını diken, Gençlik yıllarımızda duvarlara yazdığımız, “Rehber Kur’an-Hedef Turan” ülkümüzü, Türk Devletleri Teşkilatıyla ete kemiğe büründüren, Milliyetçi muhafazakâr insanımızın yüreğinde adeta bir sızı olan, Ayasofya’nın zincirlerini 86 yıl sonra kırıp, Ayasofya’yı ibadete açan,40 yıldır ayağımıza pranga yapılan bölücü terörün kökünü kazıyan ve ekonomik operasyonlara boyun eğmeyip, milletimizi ezdirmeyen genel siyasetimiz gibi yerel siyasetimizde de başımız dik yürüyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

“HEPİMİZ BU ÇATI ALTINDA HER NE GÖREVDE OLURSAK OLALIM BİRER DAVA ERLERİYİZ”

“Bu düşüncelerle oluşturmuş olduğumuz yerel seçim stratejisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde genel merkezimizin önümüzdeki günlerde almış olduğu karar doğrultusunda hareket edeceğiz” diyen Mehmet İhsan Çıplak,  “31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde ya istikrar ve istikbalimize sahip çıkacağız; ya da krize, kaosa ve kargaşaya boyun eğeceğiz. Bu ülkeye verecek hiçbir şeyleri olmayanlar, aziz milletimizle paylaşacak hiçbir ortak değeri bulunmayanlar, devleti pasta gibi görüp daha ortada pasta yokken dilim paylaşımında kavga edenler ancak ve ancak “kargaşa” üretirler! Biz kimin, neyi paylaşıp neden kavga ettiğine bakmadan yolumuza devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın milli hafızalara kazıdığı, “Önce Ülkem ve Milletim” anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah’ın izni ile üstesinden gelemeyeceğimiz, birlikte başarmayacağımız hiç bir şey yoktur. İnşallah bu seçimden teşkilatımızın gücü ve alnımızın akı ile çıkacağız. MHP aday adaylığı süreci 15 Aralık tarihinde tamamlanmıştır. Çorum için sayısal olarak rekor düzeyde başvuruda bulunulmuştur. Bu durum partimiz ve davamız adına gurur vericidir. Aday adaylarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Hepimiz bu çatı altında her ne görevde olursak olalım birer dava erleriyiz” ifadelerine yer verdi. 

Çıplak, “Geleceğin Lider Ülke Türkiye’sine giden yolda, tüm adaylarımıza güveniyor, başarılar diliyorum. Sözlerimi liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in sözleri ile sonlandırmak istiyorum. Bizim nihai hedefimiz bellidir, O da İ’la-yi Kelimetullah’tır. And olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz, ülkümüzden vazgeçmeyeceğiz, Tarihi hedeflerimizden ayrılmayacağız, Kızılelma seferberliğinden ödün vermeyeceğiz. Allah “Devlet”imizi başımızdan eksik etmesin, Türk milleti ebediyyen var olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

MHP İl Başkanlığında yapılan programa MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Başkanı Orhan Tosik, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, aday adayları ve partililer katıldı.