Çorum Valisi'nden çağrı: Ormanlık alanlarda piknik yapmayın! Çorum Valisi'nden çağrı: Ormanlık alanlarda piknik yapmayın!

Çorum'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehir sabah saatlerinden itibaren yağmurlu ve sağanak yağışın etkisine giriyor. İşte detaylar...

Meteoroloji tarafından Çorum için yeni hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Çorum'da bugün sabah saatlerine başlaması beklenen sağanak ve yağmurlu bir havanın Meteoroloji'nin tahminlerine göre 15:00 sularına kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 22 Şubat Perşembe günü hafif yağmurlu bir hava bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olacak. Çorum'da rüzgar 13 km hızla batıdan esecek.